П`ятниця, 29.03.2024, 03:16
Вітаю Вас Гость | RSS

Світло Любові

Головна » 2010 » Січень » 15 » Глава УГКЦ попросив вірних молитися в усі дні, які залишилися до виборів, за Боже благословення для України
09:20
Глава УГКЦ попросив вірних молитися в усі дні, які залишилися до виборів, за Боже благословення для України

Глава УГКЦ попросив вірних молитися в усі дні, які залишилися до виборів, за Боже благословення для України

 

«Запрошую усіх вас і сьогодні, і кожного дня аж до виборів Президента України, у своїх молитвах дуже сердечно просити Господа Бога, щоби Він долю нашої держави якнайкраще попровадив. Бог нас любить, Бог хоче нам добра, а ми, зі своєї сторони, своєю молитвою висловимо нашу віру, переконання, що ми в Божих руках», – сказав Блаженніший Любомир у проповіді на Літургії з нагоди празника Собору Пресвятої Богородиці. Причину такого прохання Глави УГКЦ потрібно шукати в ініціативі Світової федерації українських жіночих організацій. Ця організація, яка об’єднує різні українські жіночі спільноти, звернулася до єпископів з проханням, щоби у день Собору Пресвятої Богородиці, у день, коли ми прославляємо Матір Ісуса Христа, особливо згадати у молитвах Україну.

 

«Ми знаємо, що в нашій традиції дуже часто говориться про жінку, як берегиню домашнього вогнища. Інколи виникає таке враження, що справді жінка дбає тільки про те домашнє вогнище, про свою сім’ю, про свою родину. Але бачимо, що в нашому народі є ті жінки, які не обмежуються потребами тільки свого маленького домашнього вогнища, але думають про цілу державу і просять нас, щоби ми молилися за нашу державу, особливо напередодні такої важливої події, якою є вибори Президента», – сказав Предстоятель УГКЦ. Це прохання Блаженніший Любомир назвав прекрасною ініціативою. «Ми повинні бути вдячними цій організації, яка нас запрошує, нам пригадує, що потрібно працювати, потрібно старатися, але потрібно також і молитися», – наголосив проповідник.

 

«Подякуймо отим добрим жінкам, які подумали про цілу державу і разом з ними молімося, поручаймо Господу Богу долю нашого народу», – сказав на завершення Блаженніший Любомир.

 

Департамент інформації УГКЦ

 

http://www.ugcc.org.ua/news_single.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=2124&tx_ttnews[backPid]=2&cHash=d5b943ef84

 

Категорія: Релігія | Переглядів: 682 | Додав: Andrew | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Наше опитування
Хто Ви є за віросповіданням?
Всього відповідей: 280
Міні-чат
200
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0